069/649-008

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode je metoda kojom detektujemo curenje vode u zidu bez štemovanja zida. Detekcija curenja vode tačno locira mesto gde vodovodna cev ispušta vodu, u manjoj ili većoj zapremini. Detekcija curenja vode se može raditi kako u zidu, tako i u zemlji ili u celoj zgradi.

Detekcija curenja vode – Otpušavanje wc šolje

Detekcija curenja vodeOdržavanje vodovodnog sistema je veoma važno, posebno ukoliko je reč o dotrajalim cevima koje su potencijalno podložne nagrizanju, oštećenjima, pucanjima i ostalim habanjima. Ako već imate stari cevovod, nije na odmet da ponekad obavite kontrolu kvaliteta, odnosno da se izvrši snimanje vodovodnih cevi kamerom. Na taj način ćete imati najbolji uvid u njihovo stanje i moći ćete da blagovremeno reagujete. Kada su cevi lošije, mnogo brže pucaju, a tada dolazi do curenja vode. Ne možete sami da odredite tačno mesto gde voda curi u cevima, ali možete da pozovete nas i dobijete temeljnu procenu stanja. Nakon što se obavi lociranje curenja vode, prelazimo na rešavanje problema.

Najjasniji pokazatelj da je došlo do curenja vode jeste svakako vlaga na zidu. Mi ćemo obaviti detekciju curenja vode bez njegovog obijanja i bilo kakvih oštećenja. Današnje metode uz pomoć kojih se otkriva curenje vode su dosta savremenije i sama tehnologija koju posedujemo nam omogućava bolju i kvalitetniju uslugu. Snimanje vodovodnih cevi termalnom kamerom je najbolji način da se obavi precizno lociranje curenja vode. Ovom metodom dijagnostikujemo curenje bez ikakvog nereda i možemo da pređemo na sanaciju problema. Pružamo Vam sve vodoinstalaterske usluge po svetskim standardima, Vaše je samo da nas pozovete.

Lociranje curenja vode se vrši na celoj teritoriji Beograda u svim terminima. Ovu, kao i sve ostale intervencije obavljaju kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Lociranje curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu je ono što dobijate pozivanjem našeg stručnog tima. Obavljamo sve hitne intervencije u najkraćem mogućem roku. Bez obzira da li je u pitanju detekcija curenja vode u zidu, detekcija curenja vode u zemlji ili detekcija curenja vode u zgradi, na raspolaganju smo Vam u svako doba. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu detekcije curenja vode pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Otpušavanje wc šolje vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.