069/649-008

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Odgušenje wc šolje

Odgušenje wc šolje vršimo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Odgušenje wc šolje, mašinsko otpušavanje wc šolje, otpušavanje wc šolje sajlom kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje wc šolje brzo i kvalitetno sa računom za kvalitet pruženih usluga.

Odgušenje wc šolje – Otpušavanje wc šolje

Odgušenje wc šoljeOtpušavanje wc šolje obavljamo na celoj teritoriji Beograda, svakog dana i u svim terminima. Vodoinstalaterskim uslugama pokrivamo sve gradske opštine, pa ukoliko niste imali prilike da nas angažujete, to možete uraditi u bilo koje doba dana i noći. Podjednako vršimo sve regularne i hitne intervencije, za pravna i fizička lica. Na usluzi smo Vam u svakom trenutku i nakon poziva, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Garantujemo Vam brzo i efikasno otpušavanje wc šolje, kao i sve ostale vodoinstalaterske intervencije koje mogu da Vam zatrebaju. Usluge pružaju profesionalni i kvalifikovani vodoinstalateri, sa višegodišnjim radnim iskustvom.

Otpušavanje wc šolje obavljamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu, kod nas ne postoje nepredviđeni troškovi. Vodoinstalater odmah po dolasku vrši detaljnu procenu zagušenja i na vreme Vas uputi u trajanje intervencije, kao i njene troškove. Kada primetite da se voda zadržava u wc šolji, nemojte odlagati poziv vodoinstalatera. Zapušena wc šolja pored toga što uzrokuje neprijatne mirise i sprečava Vas da normalno koristite toalet, takođe može biti izvor zaraze zbog raznih mikroorganizama koji se u njoj zadržavaju. Reagovanjem na vreme, sprečavate stvaranje mnogo većeg intenziteta zagušenja, pa će i sama intervencija trajati dosta kraće. Koristimo najsavremeniju opremu za otpušavanje wc šolje, ali i za ostale vodoinstalaterske usluge. Na ovaj način Vam obezbeđujemo uslugu najvišeg nivoa kvaliteta po svetskim standardima. Vršimo mašinsko otpušavanje wc šolje ili odgušenje wc šolje sajlom, sve u zavisnosti od toga koliki je stepen zagušenja. Takođe obavljamo odgušenje wc šolje pod pritiskom, odnosno otpušavanje wc šolje WOMA vozilom.

Dežurni vodoinstalater je spreman da u svakom trenutku dođe na Vašu adresu i obavi intervenciju kako biste što pre ponovo imali funkcionalno kupatilo. Takođe nakon svake intervencije ostavljamo uredan prostor iza sebe. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu odgušenja wc šolje pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Otpušavanje wc šolje vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.