069/649-008

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Zapušena wc šolja

Zapušena wc šolja je jedan od najnezgodnijih problema koji vas može zadesiti. Ukoliko vam je zapušena wc šolje, otpušavanje wc šolje, odgušenje fekalne vertikale kao i sve druge hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, sedam dana u nedelji.

Zapušena wc šolja – Otpušavanje wc šolje

Zapušena wc šoljaRešavamo sve kanalizacione probleme u najkraćem mogućem roku, među kojima je često i zapušena WC šolja. Uglavnom se manifestuje kroz širenje neprijatnih mirisa, zadržavanjem vode ili podizanjem nivoa vode prilikom povlačenja vodokotlića. Zapušena WC šolja je za nas deo rutinske intervencije, koju obavljamo brzo i efikasno. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći, ako imate problem koji zahteva hitnu intervenciju, a mi vam garantujemo brz dolazak na adresu. Sve vodoinstalaterske usluge obavljaju licencirani majstori sa višegodišnjim iskustvom u radu. Ukoliko želite dodatne konsultacije, na raspolaganju smo vam za sva pitanja kao i informacije i sredstva za odgušenje wc šolje. Dežurni vodoinstalater u Beogradu je neophodan i zbog toga smo mi spremni da u svakom trenutku izađemo na teren sa neophodnom opremom za rad.

Zapušena wc šolja Beograd

Mi obavljamo odgušenje wc šolje na celoj teritoriji Beograda u svim terminima. Kada uočite prve znakove da je wc šolja zapušila, ne odlažite pozivanje vodoinstalatera već nas odmah kontaktirajte. Koristimo najsavremenije metode odgušenja, kao i specijalnu opremu vrhunskog kvaliteta. Uz stručni kadar, svaka intervencija je obavljena po svetskom standardu. Mašinsko otpušavanje wc šolje se koristi u standardnim slučajevima zagušenja. Takođe vršimo i otpušavanje wc šolje sajlom, odnosno odgušenje vakum gumom. Sve metode su podjednako efikasne i primenjuju se u zavisnosti od stepena zagušenja, što vodoinstalater procenjuje na licu mesta.

Obavljamo odgušenje wc šolje po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Poslujemo sa pravnim i fizičkim lciima u svim gradskim opštinama. Kod nas će zapušena WC šolja biti sanirana kvalitetno, brzo i bez ikakvih komplikacija, kao i bez dodatnih troškova. Nakon svake intervencije ostavljamo čist i uredan prostor. Vaše kupatilo će veoma brzo postati funkcionalno i lišeno neprijatnih mirisa. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.