064/123-26-70

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Hitne intervencije

Hitne intervencije - Otpušavanje WC šolje

Hitne intervencije radimo na celoj teritoriji Beograda, svakoga dana u nedelji. Hitne intervencije povezane sa zagušenjem WC šolje se odnose na brz dolazak na Vašu adresu i sprečavanje širenja bakterija, neprijatnih mirisa, odnosno brzo reagovanje kada je to potrebno. Za hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Hitne intervencijeKao što smo već napomenuli, zagušenje WC šolje je jedan od najtežih problema koji mogu zadesiti naše klijente, ne po ceni već po stresu klijenta, širenju bakterija, neprijatnih mirisa… Takvi trenuci nas podsete da je uvek bitno imati majstora za sve, pa tako i za otpušavanje WC šolje.

Ukoliko do sada niste sarađivali sa nama, napisaćemo par činjenica koje će Vam možda promeniti mišljenje. Sa preko dvadeset godina poslovanja, posedujemo veliko iskustvo u poslovima odgušenja, kako za odgušenje WC šolje, tako i za odgušenje slivnika, kade, sudopere… Naš tim vodoinstalatera je sačinjen od stručnih ljudi koji su specijalizovani za poslove odgušenja. Posedujemo moderne mašine, sajle i ostale alate koji nam olakšavaju svako odgušenje, bez odzira na intenzitet zagušenja. Još jedna bitna odlika je da smo zaista dostupni 24h dnevno za sve hitne intervencije. U kratkom roku dolazimo na Vašu adresu i saniramo svako zagušenje. U slučaju hitne intervencije, naš dežurni vodoinstalater je uvek dostupan i šalje jednu ili više ekipa u zavisnosti od problema sa kojim se klijent suočava.

Svako zagušenje spada u hitne intervencije, a takođe i zagušenje WC šolje. Takođe, u hitne intervencije spadaju i svi kvarovi na ventilima i cevima. Pored odgušenje WC šolje, radimo i sve vodoinstalaterske usluge, počev od ugradnje sanitarija, zamena ventila, snimanje cevi, zamena slavina, montaža česmi, baterija… Kod konkretnog slučaja, otpušavanje WC šolje radimo:

U zavisnosti od intenziteta zagušenja, odlučićemo se za jedan od ova tri načina…

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili Vam je potreban savet, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu hitnih intervencija pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Otpušavanje wc šolje vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.