064/123-26-70

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Mašinsko otpušavanje WC šolje

Mašinsko otpušavanje WC šolje - Otpušavanje WC šolje

Mašinsko otpušavanje WC šolje radimo svakodnevno, sedam dana u nedelji. Za mašinsko otpušavanje WC šolje dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Mašinsko otpušavanje WC šolje radimo za sva fizička i pravna lica.

Mašinsko otpušavanje WC šoljeMašinsko otpušavanje wc šolje je jedna od najuspešnijih metoda odgušenja WC šolje a tako i za slivnike, odvode kao i za vodovodne cevi. Kada je u pitanju WC šolja, do samog zagušenja može doći iz više razloga. U najvećem broju slučajeva naš nemar je glavni krivac. U WC šolju je preporučljivo bacati samo toalet papir. Nikako vlažne maramice, uloške, tampone ili slično jer će to svakako zagušiti WC šolju.

Na internetu možete naći gomilu saveta kako otpušiti WC šolju. Možete probati i sami da odgušite WC šolju. Način koji se često spominje u odgušenju WC šolje je vezan za Pongtu folije koje se mogu kupiti na Amazonu. Ukoliko ne možete naći Pongtu foliju, možete plastičnom folijom oblepiti celu šolju.

Pored Pongtu folije, popularne metode u domaćoj radinosti su još i koka kola, sudomil u kombinaciji sa vrućom vodom, hemija, soda bikarbona i sirće kao i vakum guma i sajla. Ukoliko ništa od ovoga ne pomogne, potrebna Vam je pomoć stručnih vodoinstalatera.

Mašinsko odgušenje WC šolje kako i samo ime sugeriše predstavlja odgušenje WC šolje uz pomoć mašine i specijalne sajle. Mašina stvara vibracije koje se prenose duž sajle. Vibracija u dodiru sa čepom odnosno zagušenjem počinje da ga buši i polako probija zagušenje a ostatak istog odnosi pritisak vode. Postupak se ponavlja više puta da bismo bili sigurni da je odgušenje WC šolje urađeno kako treba.

Pored efikasnih mašina i svog alata i instrumenata potrebnih za odgušenje WC šolje, naš tim čine iskusni vodoinstalateri sa mnogo godina iskustva iza sebe. Svako odgušenje WC šolje radimo profesionalno, brzo i efikasno.

Ukoliko imate bilo kakvo dodatno pitanje ili Vam je potreban savet, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu mašinskog otpušavanja wc šolje pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Otpušavanje wc šolje vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.