064/123-26-70

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Otpušavanje WC šolje vakum gumom

Otpušavanje WC šolje vakum gumom - Otpušavanje WC šolje

Otpušavanje WC šolje vakum gumom radimo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Otpušavanje WC šolje vakum gumom radimo na celoj teritoriji Beograda, za fizička i pravna lica. Otpušavanje WC šolje vakum gumom kao i mašinsko otpušavanje WC šolje i otpušavanje sajlom rade profesionalni vodoinstalateri specijalizovani za sve vrste odgušenja.

Otpušavanje WC šolje vakum gumom je jedan od poznatijih načina odgušenja WC šolje. Ukoliko ste u prošlosti imali loše iskustvo sa našim kolegama iz branše, pokušaćemo da Vam uverimo da smo mi drugačiji od svih. Vakum gumu možete kupiti u bilo kojoj snabdevenijoj radnji i pokušati sami da rešite problem zagušenja WC šolje. Iako je svakako vakum guma praktičnija za odgušenje sudopere, lavabao, kade i tuš kabine, može se koristiti i za odgušenje WC šolje.

Otpušavanje WC šolje vakum gumomNa internetu možete pronaći bezbroj saveta kako da odgušite WC šolju, a mi ćemo Vam navesti par:

  • Kombinacija sirćeta i sode bikarbone,
  • Sudomil i vruća voda,
  • Koka kola,
  • Pongtu folija,
  • Plastična folija,
  • Vakum guma i još mnogo toga.

Mi ćemo opisati svaku stavku koja Vam može pomoći u samo-odgušenju WC šolje.

Ukoliko do sada niste radili sa vakum gumom, možda je bolje da prepustite posao stručnim vodoinstalaterima. Naši vodoinstalateri imaju veliko praktično iskustvo za sve vrste odgušenja, bilo da rade sa vakum gumom, sajlom ili električnom mašinom za odgušenje WC šolje. U potpunosti su opremljeni svim alatima i instrumentima koje značajno skraćuju vreme otpušavanja WC šolje i pospešuju kvalitet urađenog posla.

Ukoliko ne uspemo da rešimo odgušenje WC šolje vakum gumom, to znači da je intenzitet zagušenja prevelik i da ćemo morati da koristimo sajlu ili mašinu za otpušavanje WC šolje. Takođe Vam stojimo na raspolaganju i za odgušenje slivnika, tuš kabine, kade, lavaboa kao i za otpušavanje sudopere.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za odgušenje WC šolje ili slivnika, možete nas pozvati u bilo koje doba dana. Za hitne intervencije, odnosno prelivanje vode preko WC šolje napominjemo da smo zaista dostupni 24h dnevno, bez obzira da li je praznični dan, bez obzira na stanje u saobraćaju kao i na vremenske uslove.

Uslugu otpušavanja wc šolje vakum gumom pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Otpušavanje wc šolje vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.