064/123-26-70

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Odgušenje kanalizacije Beograd

Odgušenje kanalizacije Beograd pruža kompletno odgušenje kanalizacije na celoj teritoriji Beograda. Odgušenje kanalizacije Beograd je 24h dostupno za sve hitne intervencije i brz dolazak na adresu. Odgušenje kanalizacije pružamo za sva fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda i svim prigradskim naseljima.

Odgušenje kanalizacije Beograd – Otpušavanje wc šolje

Odgušenje kanalizacije BeogradNudimo Vam sve vodoinstalaterske usluge na celoj teritoriji Beograda, po najpovoljnijim cenama. Odgušenje kanalizacije je jedna od njih i obavljamo je koristeći najsavremeniju opremu koja se može pronaći na našem tržištu. Ukoliko imate bilo kakav problem koji se odnosi na zagušenje kanalizacije, WC šolje, sudopere, spoljne kanalizacije i drugog, pozovite nas i dobićete brzu i kvalitetnu uslugu u svako doba. Klijentima je veoma važno da se problem zagušene kanalizacije ukloni što pre, upravo zbog toga biraju naše profesionalne vodoinstalatere sa višegodišnjim iskustvom u radu. Mi smo tu da svaki problem zagušenja otklonimo u najkraćem vremenskom roku, Vaše je samo da nas pozovete.

Odgušenje kanalizacije pružamo 24h dnevno, gde god da se nalazite u Beogradu. Garantujemo brz dolazak na adresu, kao i brzu intervenciju nakon koje dobijate potpuno funkcionalan prostor. Neprijatni mirisi, nemogućnost korišćenja kanalizacije su svakako problem koji zahteva hitno rešenje. Zbog toga odgušenje kanalizacije spada u hitne intervencije. Kako bismo Vam obezbedili uslugu na najvišem nivou kvaliteta, koristimo specijalne mašine i opremu uz pomoć koje razbijamo i najtvrdokornija začepljenja u kanalizaciji. Čim uočite prve znakove da nešto nije u redu sa kanalizacionim cevima, pozovite nas kako bismo što pre otkrili šta je u pitanju i pobrinuli se za najbolje rešenje.

Do zagušenja kanalizacije dolazi iz više različitih razloga, međutim jedno je zajedničko, svesno bacanja otpada koji nije namenjen za sudoperu ili WC šolju će svakako u nekom trenutku formirati čep. U zavisnosti od toga koliko je čep veliki, vodoinstalateri na licu mesta vrše neophodne analize i prelaze na adekvatno otpušavanje kanalizacije. Ukoliko ne reagujete na vreme, može doći do poplave u kupatilu, a to nikako ne želite. Takođe su tu i nepredviđeni troškovi u slučaju da zagušenje izazove i neke veće probleme, kao što može biti izlivanje vode iz slivnika i poplava ne samo u Vašem već i susednom stanu.
Odgušenje kanalizacije Beograd

Odgušenje kanalizacije WOMA vozilima

Odgušenje kanalizacije WOMA vozilima u Beogradu vršimo koristeći vodu pod visokim pritiskom predviđenu za što kvalitetnije odgušenje kanalizacije, kao i istovremeno čišćenje kanalizacionih cevi. WOMA vozila su najbolji primer kako uz savremena vozila, opremu i znanje vodoinstalatera dobijate uslugu po svetskim standardima. Sve je prilagođeno tome da Vaš prostor što pre bude funkcionalan i da bez problema možete koristiti kupatilo ili sudoperu.

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom

Odgušenje kanalizacije pod pritiskom vršimo specijalnim pumpama i možemo ga primeniti na profilima svih cevi, odnosno na cevi svih prečnika. Odgušenje kanalizacije pod pritiskom vršimo za sve tipove kanalizacija, odnosno za industrijsku, ali i fekalnu kanalizaciju, u svim objektima. Osposobićemo Vašu kanalizaciju u najkraćem vremenskom roku, bez obzira da li vršimo odgušenje pod pritiskom ili mašinsko odgušenje kanalizacije. Ono što je još važno naglasiti jeste to da vršimo odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom vode od 250 bara. Ovaj vid ogušenja najčešće primenjujemo u situacijama kada je u pitanju veliko taloženje naslaga na zidovima cevi, odnosno kada je neophodno izvršiti čišćenje kanalizacionih cevi od zaprljanosti. Ovaj način odgušenja je odličan jer se tako temeljno čisti sva prljavština kao i kamenac sa zidova cevi. Bilo da je neophodno odgušenje horizontale ili kanalizacionih vertikala, važno je pozvati vodoinstalatera na vreme.
Odgušenje kanalizacije Beograd

Mašinsko odgušenje kanalizacije Beograd

Mašinsko odgušenje kanalizacije se bazira na korišćenju elektro mašine i spirale sa rotirajućim glavama, a osim toga su tu i električne sajle, kao i ručne sajle. Zbog toga vodoinstalateri u zavisnosti od ozbiljnosti zagušenja koriste ili mašinsko ili odgušenje kanalizacije sajlom. Mašinsko odgušenje kanalizacije u Beogradu vršimo svakodnevno, u svim terminima. Posedujemo sve ono što obuhvata najsavremeniju opremu, što se odnosi i na sve mašine koje koristimo kako bi se odgušenje brzo obavljalo. Takođe je neophodno teorijsko i praktično znanje za rad. Mašinsko odgušenje kanalizacije obavljaju vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom, ali i sve ostale vodoinstalaterske intervencije. Važno je konstantno usavršavanje i edukacija, pa su tako naši vodoinstalateri spremni da odgovore na svaki zadatak koji se pred njih postavi bez obzira na to koliko su stare kanalizacione cevi.

Odgušenje kanalizacije sajlom

Odgušenje kanalizacije sajlom pružamo na celoj teritoriji Beograda, a Vaše je samo da nas pozovete. Iako klijenti ne mogu odmah da procene da li je reč o ozbiljnijem ili manje ozbiljnom zagušenju, ipak nam daju određene smernice opisivanjem nastale situacije. Ako je došlo do toga da se voda zadržava u slivniku prilikom umivanja i pranja ruku, kao i da se čuju zvukovi koji dopiru iz kanalizacionih cevi, to je jasan znak za naše vodoinstalatere da je neophodno obaviti intervenciju. Kada obavljamo odgušenje kanalizacije sajlom, uglavnom to radimo sa električnim sajlama, međutim nekada se za ovu intervenciju možemo koristiti i mašinsko odgušenje kanalizacije, ali samo u pojedinim situacijama. Ako se dogodi da bude zapušena kuhinjska vertikala ili vertikala kupatila, mi imamo rešenje za sve. Vaše je da nas kontaktirate, a sve ostalo je naša briga.
Odgušenje kanalizacije Beograd

Odgušenje cevi Beograd

Mi obavljamo odgušenje cevi svih profila i dužina. Takođe vršimo i snimanje cevi kamerom kako bismo utvrdili tačan uzrok začepljenja. Na ovaj način vrlo precizno možemo da odredimo gde tačno treba obaviti intervenciju i u kakvom su stanju cevi koje se snimaju. Za snimanje cevi kamerom koristimo najsavremeniju opremu, kao i kamere visoke rezolucije, a koje dopiru do svih delova cevi. Kada je neophodno izvršiti odgušenje kanalizacionih cevi svih profila, pozovite nas i dobićete brzu, efikasnu i profesionalnu uslugu.

Odgušenje kanalizacije pružamo po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Pored kvalitetne usluge, važno je i da ona bude svima dostupna, što je ujedno i naš cilj. Pristupačnost svačijem budžetu, ali i usluga po svetskim standardima je ono za šta se zalažemo, a klijenti to prepoznaju. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama i uvek nam je zadovoljstvo kada steknemo novog klijenta po preporuci starog. Takođe smo otvoreni za sve vidove saradnje kao što je izvođenje vodoinstalaterskih radova, adaptacija kupatila, zamena vodovodnih cevi i sve vrste odgušenja.

Dajemo račun na kvalitet pružene usluge. Dežurni vodoinstalater u Beogradu je spreman da odmah nakon Vašeg poziva pođe na datu adresu sa neophodnom opremom za rad. Nakon svake intervencije vršimo proveru kako bismo se uverili da sve funkcioniše u najboljem redu. Takođe nakon što obavimo intervenciju, iza sebe ostavljamo čist i uredan prostor. Odmah nakon što dođemo na Vašu adresu vršimo dijagnostikovanje kvara i saopštavamo Vam koliko može trajati sama intervencija i koliko će izneti njeni troškovi. Sve informacije u vezi sa samom intervencijom su Vam dostupne u svakom trenutku, tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja. Ne morate uvek znati svaki korak intervencije koja je u toku, ali je važno da znate kome prepuštate brigu o održavanju Vaše kanalizacione mreže. Možete nas angažovati ako je neophodno uvođenje kanalizacije, kao i za sve popravke na kanalizacionoj mreži i njenoj reparaciji.

Pozovite nas u bilo koje doba dana i noći, posebno ako su u pitanju hitne intervencije. Pucanje cevi, izlivanje kanalizacije, izlivanje vode u mlazevima i sve one situacije koje mogu da se dogode kad se najmanje nadate, a ne možete da se pobrinete sami za njih do dolaska vodoinstalatera. Zato je neophodna brza reakcija, a mi nakon poziva na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Bez probijanja termina, bez nepredviđenih troškova, potpuno profesionalna i brza vodoinstalaterska usluga u svakom trenutku. Pružamo odgušenje kanalizacije za stambene i poslovne prostore, magacine, skladišta, industrijska postrojenja… Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu odgušenja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Odgušenje kanalizacije vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.