064/123-26-70

Pon. – Ned.: 00:00 – 24:00

Otpušavanje WC šolje sajlom

Otpušavanje WC šolje sajlom - Otpušavanje WC šolje

Otpušavanje WC šolje sajlom vršimo svakodnevno, sedam dana u nedelji. Otpušavanje WC šolje sajlom radimo za sva fizička i pravna lica, na celoj teritoriji Beograda. Za otpušavanje WC šolje sajlom dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Otpušavanje WC šolje sajlomPored mašinskog otpušavanja WC šolje kao i otpušavanje WC šolje vakum gumom, vršimo i otpušavanje WC šolje sajlom. Ukoliko je u pitanju zagušenje manjeg intenziteta i gde nije potrebno koristiti mašinsko odgušenje WC šolje, sajla će biti sasvim dovoljna.

Princip odgušenja WC šolje sajlom je sličan mašinskom, sa bitnom razlikom da ručno okretanje sajle od strane vodoinstalatera stvara potrebnu rotaciju kako bi sajla prodrla kroz čep, odnosno zagušenje. Pritisak vode će odneti ostatak čepa. Okretanje sajle se obavlja više puta da bi se odgušenje WC šolje uradilo kako treba.

Odgušenje WC šolje možete da probate da rešite u sopstvenoj režiji koristeći jedan ili više načina:

  • Pongtu folija
  • Plastična folija,
  • Soda bikarbona i sirće
  • Vakum guma
  • Koka kola
  • Sudomil i vruća voda…

Ukoliko Vam ovih par saveta ne pođu za rukom, potrebna Vam je pomoć stručnih vodoinstalatera. U našem timu su vodoinstalateri sa mnogo godina iskustva koji su specijalizovani za odgušenje WC šolje, slivnika, kada, tuš kabina, lavaboa… Svaki posao rade krajnje odgovorno i profesionalno, bez obzira na težinu problema.

Uz adekvatnu opremu, instrumente i kvalitetne sajle, svako zagušenje nam ne predstavlja problem. Trudimo se da svako zagušenje rešimo brzo kako bi se naši klijenti vratili svojoj normalnoj rutini.

Jedan od najtežih problema sa kojim se možete suočiti u vodoinstalaterskom smislu, jeste svakako zagušenje WC šolje. Kada se to desi, nehigijena počinje da se širi, praćena neprijatnim mirisima i izlivanjem vode iz WC šolje. Mi smo tu da Vam pomognemo u svakom trenutku. Ukoliko dođe do zagušenja WC šolje u sitne sate ili prazničnim danom, mi smo Vam na raspolaganju non-stop, bez obzira na vremenske uslove i stanja u saobraćaju. Dolazimo u kratkom roku i brzo rešavamo svaki problem.

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili Vam je potreban savet, možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći.

Uslugu otpušavanja wc šolje sajlom pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Otpušavanje wc šolje vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.